Trainee Anne

Anne van Noppen

Anne krijgt energie van een sociale werkomgeving en diversiteit in haar werk. Ze is communicatief vaardig, heeft een brede interesse en is flexibel.
  • Studie BSc: Psychology
  • Studie MSc: Social, Health, and Organisational Psychology & Communication- and Information Sciences
  • Geboren in 1997
  • Woont in Rotterdam

Algemeen

Testimonial

Toen ik de master Bedrijfscommunicatie en Digitale Media volgde, wist ik dat ik geïnteresseerd ben in bedrijfsprocessen, maar nog niet in wat voor bedrijf ik graag zou willen werken. Tijdens mijn master Gezondheidspsychologie kwam ik erachter dat (volks)gezondheid mijn interesse wekt en dat ik met mijn werk impact wil maken en een maatschappelijke bijdrage wil leveren. Daarnaast werkte ik tijdens mijn studie bij de crisisorganisatie van de GGD, waardoor ik van dichtbij kon zien hoe een zorgorganisatie eruit ziet en hoe belangrijk beleid en Ontwikkeling binnen een organisatie is. Toen ik door High Select werd benaderd via LinkedIn en ik mij ging inlezen over het Traineeship zag ik de perfecte kans om mijn opleidingen en interesses met elkaar te combineren.

In de komende twee jaar hoop ik goed rond te kunnen kijken in verschillende organisaties in de sector Zorg & Welzijn en daarin verschillende functies te kunnen bekleden. Hierdoor verwacht ik nieuwe ervaring op te doen, veel te leren over de zorg van binnenuit en over wat hierin wel of juist niet bij mij past. Ik ben breed geïnteresseerd, dus ik hoop er tijdens het Traineeship achter te komen in welke rol in de zorg ik mij verder wil specialiseren en waar mijn Passie ligt. Daarnaast wil ik mijzelf zowel als professional en als persoon verder Ontwikkelen. Het Traineeship geeft mij de kans om nieuwe contacten te leggen, kennis en ervaringen te kunnen uitwisselen met collega’s en nieuwe kanten van mijzelf te ontdekken.

Afgeronde projecten

Anne is momenteel bezig met haar eerste project.

Huidig project

Project 1: Onderzoeksassistent en Ontwikkelaar bij Stichting Jeugdinterventies