Bloeme Hulsman

In haar werk neemt Bloeme graag initiatief en is ze op zoek naar verbinding.
  • Studie BSc: Liberal Arts and Sciences (majors in Sociology & Anthropology).
  • Studie MSc: Medical Anthropology and Sociology
  • Geboren in 1997
  • Woont in Amsterdam

Algemeen

Testimonial

Tijdens mijn werkervaring bij het Medisch Centrum Jan van Goyen, onderdeel van het OLVG, en mijn master Medical Anthropology and Sociology, merkte ik dat de zorgsector mij erg aansprak.  Na het succesvol afronden van mijn studie, besefte ik echter dat de overgang van theoretische kennis naar praktische toepassingen soms uitdagend kan zijn. Mijn passie ligt in het verbeteren van de kwaliteit van leven van individuen. Welke rol ik in dat proces wil vervullen, zou ik graag willen onderzoeken. Al weet ik wel dat ik de voorkeur heb voor een meer ‘achter de schermen’ rol, dan directe patiëntenzorg. Toen ik werd benaderd door High Select via LinkedIn was ik meteen enthousiast. Wat mij in het bijzonder aansprak, was de mogelijkheid om te werken op projectbasis en het aangeboden ontwikkelprogramma.

Ik ben zeer verheugd om deel uit te maken van het High-Select team en heb zin om aan de slag te gaan. Ik kijk uit naar de waardevolle leermomenten die de komende twee jaar ongetwijfeld zullen brengen. Ik verwacht dat deze periode mij de kans zal geven zowel persoonlijk als professioneel te groeien, zodat ik mijn bijdrage in de zorgsector optimaal kan vormgeven.

Afgeronde projecten

Bloeme is momenteel bezig met haar eerste project.

Huidig project

Project 1: Medewerker Ontwikkelteam bij Ontwikkelteam Heliomare Centrum Kind & Jeugd

Heliomare geeft professionele aandacht op de gebieden van arbeidsintegratie, onderwijs, revalidatie, bewegen en sport. Bloeme is werkzaam binnen het Centrum Kind&Jeugd, waar (speciaal) onderwijs en een behandelcentrum aanwezig is voor kinderen en jongeren met een beperking. Vanuit het ontwikkelteam, waar Bloeme deel van uitmaakt, worden verbeteringen, ideeën en projecten uitgewerkt die aansluiten op de drie programmalijnen van het Programma Leer- en Ontwikkelpaden: modulaire dienstverlening, inclusiviteit & participatie, en vroegsignalering & preventie. Het doel van het programma is om kinderen en jongeren met een meervoudige ondersteuningsbehoefte tot leren en ontwikkelen te laten komen en dat zij daarbij op elke leeftijd toegang hebben tot de faciliteiten en expertise die Heliomare te bieden heeft. Op dit moment houdt Bloeme zich ook bezig met het inrichten van een nieuwe werkwijze, waarbij kinderen/jongeren met een complexe ondersteuningsvraag een advies of plan op maat krijgen. Daarnaast is ze betrokken geweest bij het schrijven en indienen van diverse subsidies, heeft ze informatie gemonitord voor het European Platform for Rehabilitation en heeft ze geholpen bij het implementeren van SMS-berichten ter vermindering van no-shows.