Trainee Bloeme

Bloeme Hulsman

In haar werk neemt Bloeme graag initiatief en is ze op zoek naar verbinding.
  • Studie BSc: Liberal Arts and Sciences (majors in Sociology & Anthropology).
  • Studie MSc: Medical Anthropology and Sociology
  • Geboren in 1997
  • Woont in Amsterdam

Algemeen

Testimonial

Tijdens mijn werkervaring bij het Medisch Centrum Jan van Goyen, onderdeel van het OLVG, en mijn master Medical Anthropology and Sociology, merkte ik dat de zorgsector mij erg aansprak.  Na het succesvol afronden van mijn studie, besefte ik echter dat de overgang van theoretische kennis naar praktische toepassingen soms uitdagend kan zijn. Mijn passie ligt in het verbeteren van de kwaliteit van leven van individuen. Welke rol ik in dat proces wil vervullen, zou ik graag willen onderzoeken. Al weet ik wel dat ik de voorkeur heb voor een meer ‘achter de schermen’ rol, dan directe patiëntenzorg. Toen ik werd benaderd door High Select via LinkedIn was ik meteen enthousiast. Wat mij in het bijzonder aansprak, was de mogelijkheid om te werken op projectbasis en het aangeboden ontwikkelprogramma.

Ik ben zeer verheugd om deel uit te maken van het High-Select team en heb zin om aan de slag te gaan. Ik kijk uit naar de waardevolle leermomenten die de komende twee jaar ongetwijfeld zullen brengen. Ik verwacht dat deze periode mij de kans zal geven zowel persoonlijk als professioneel te groeien, zodat ik mijn bijdrage in de zorgsector optimaal kan vormgeven.

Afgeronde projecten

Bloeme is momenteel bezig met haar eerste project.

Huidig project

Project 1: Medewerker Ontwikkelteam bij Ontwikkelteam Heliomare Centrum Kind & Jeugd

Project 2: Medewerker Echte Oplossingen Team bij Echte Oplossingen Longfonds

Het Longfonds is een gezondheidsfonds in Amersfoort met als missie om longziekten de wereld uit te helpen en bijdragen te leveren aan een gezonder en gelukkiger level voor mensen met een longziekte. Als betrokken financier en regisseur van wetenschappelijk longonderzoek, jaagt Longfonds belangrijke medische doorbraken voor zowel de preventie als behandeling van chronische longziekten aan. Het team Echte Oplossingen is verantwoordelijk voor het subsidiëren van (inter)nationaal wetenschappelijk longonderzoek, het faciliteren van translatie (vertalen van onderzoeksresultaten naar commercieel levensvatbare producten of diensten) en het investeren in vervolgonderzoek en start-ups. Longfonds stimuleert jonge onderzoekers hiermee aan de slag te gaan. Bloeme schrijft binnen dit team een nieuwe visie op het (financieren van) wetenschappelijk onderzoek en onderzoeksbeleid, waarvoor ze in gesprek gaat met een aantal interne en externe partijen.