Trainee Caja

Caja Groot

Caja krijgt energie van werken in teamverband. Ze kan omschreven worden als een sociaal dier en een echte teamplayer. Daarnaast is zij enthousiast, leergierig, flexibel en betrouwbaar.
  • Studie BSc: Health Sciences
  • Studie MSc: Health Sciences - International Public Health
  • Geboren in 1997
  • Woont in Amsterdam

Algemeen

Testimonial

Als klein meisje wist ik al dat ik iets met gezondheid wilde doen. Ik hield ervan om anderen te helpen en was altijd heel geïnteresseerd in gezondheidsverschillen en de oorzaken daarvan. Deze interesse in publieke gezondheid werd alleen maar groter tijdens de middelbare school en de keuze om Gezondheidswetenschappen te gaan studeren aan de Vrije Universiteit was daarom voor mij snel gemaakt. Tijdens de breed opgezette bachelor heb ik mij vooral gefocust op actuele volksgezondheidsvraagstukken vanuit verschillende invalshoeken. Hier kwam ik erachter dat ik mij nog meer wilde richten op nationale en internationale gezondheidsverschillen en een zinvolle bijdrage wilde leveren aan de kwaliteit van de gezondheidszorg door (kwetsbare) mensen te helpen hun gezondheid te beschermen en bevorderen. Om deze reden heb ik gekozen voor de master Gezondheidswetenschappen met een specialisatie in Internationale Volksgezondheid.

Na mijn master werd het tijd om te zoeken naar een geschikte werkplek. Ik had alleen het gevoel dat ik nog lang niet uitgeleerd was en ook zocht ik een plek waar ik mijzelf op zowel professioneel als persoonlijk vlak kon door Ontwikkelen. Gelukkig kwam na een zoektocht op het internet het Beleid- en Management Traineeship van High Select voorbij!

Het Traineeship biedt mij een mooie kans om mijn reeds opgedane kennis, vaardigheden en interesses in te zetten, maar tegelijkertijd nog veel meer te kunnen leren. Daarnaast biedt het Traineeship mij de mogelijkheid om veel kennis op te doen bij verschillende organisaties en om te ontdekken wat voor functie en zorginstelling nou het beste bij mij past. Door twee jaar lang waarde toe te voegen aan de sector Zorg & Welzijn als Trainee en het volgen van het ontwikkeltraject, hoop ik dat ik mij hierna volledig kan wijden aan gezondheidsverschillen in het land en gelijkheid binnen de zorg.

Afgeronde projecten

Project 1: Projectmedewerker Business Process Automation en Adviseur Adminstratieve Organisatie bij GGZ InGeest

Huidig project

Project 2: Projectmedewerker Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij Omring

Project 3: Projectleider Nieuwbouw Watermolen bij Antes