Trainee Hannelore de Bruijne

Hannelore de Bruijne

In haar werk heeft Hannelore veel plezier door haar Passie, doorzettingsvermogen en creativiteit. Ze krijgt energie van ideeën uitwisselen, maken van plannen en een dynamische werkomgeving. Ze is vrolijk, nieuwsgierig en wil zich inzetten om een hoger doel te dienen.
  • Studie BSc: Sociaal Pedagogische Hulpverlening
  • Studie MSc: Sociology: Global management of social issues
  • Geboren in 1997
  • Woont in Breda

Algemeen

Hannelore heeft een HBO bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening en een Msc sociology: global management of social issues afgerond. Zij is getraind in gesprekstechnieken, het analyseren en onderzoeken van maatschappelijke problematiek en systeemverandering. In haar werk kijkt zij naar wat beter of anders kan en hoe kwetsbare doelgroepen beter bereikt kunnen worden.

Hannelore combineert graag denken en doen. Tijdens haar HBO bachelor heeft zij vrijwilligerswerk en stage gelopen, o.a. In het speciaal onderwijs en bij Vluchtelingenwerk. Haar afstudeerstage heeft ze in Indonesië gedaan, waarbij zij onderzoek deed naar de empowerment van vrijwilligers bij Mitra Wacana, een vrouwenrechten organisatie die zich inzet om vrouwenhandel tegen te gaan. Na haar HBO bachelor is Hannelore nog een master in de sociologie gaan doen, omdat zij zo geïnteresseerd is in collectieve maatschappelijke problematiek en wat ervoor nodig is om systeem verandering te realiseren.

Hannelore heeft de afgelopen twee jaar veel met gedupeerden van de toeslagen affaire gewerkt en zag dat veel van deze mensen de zorg niet goed weten te vinden of niet vertrouwen. Daarnaast heeft Hannelore veel familie die in de zorg werken en familie die zelf afhankelijk zijn van zorg. Hannelore ziet en hoort wat er mis gaat in de zorg en is daarom vastbesloten om hier verandering in te brengen. Hannelore heeft een brede interesse en wil graag verschillende vaardigheden opdoen zoals leidinggevende skills, het schrijven van beleid en project management. Haar innerlijke vuur gaat branden, wanneer zij mag nadenken over ‘wicked problems’ en kan brainstormen over mogelijke oplossingen.

Testimonial

Hannelore is momenteel bezig met het schrijven van haar testimonial.

Afgeronde projecten

Hannelore is momenteel bezig met haar eerste project.

Huidig project

Hier komt binnenkort meer informatie over Hannelore haar huidige project.