Iris Leijzers Vis

Iris is leergierig, initiatiefrijk, gedisciplineerd, betrouwbaar en een teamspeler
  • Studie BSc: International Business & Management
  • Studie MSc: Human Resource Management
  • Geboren in 1999
  • Woont in Utrecht

Algemeen

Iris heeft een bachelor in International Business & Management afgerond op de Hogeschool in Utrecht en heeft een master in Human Resource Management afgerond op de Vrije Universiteit in Amsterdam. Beide opleidingen waren volledig in het Engels.

Tijdens haar master heeft Iris een afstudeerscriptie geschreven over hoe studenten hun personal brand bouwen tijdens COVID-19. Tegelijkertijd met het schrijven van een scriptie liep Iris ook een HR stage bij Van der Valk in Breukelen. Voorafgaand aan deze master heeft Iris verschillende stages gelopen tijdens haar HBO studie International Business & Management. Voor haar eerste Sales & Toerisme stage verhuisde ze naar Barcelona voor een paar maanden. Daarnaast was haar afstudeerstage een HR stage bij Henkel in Nieuwegein. Voor deze stage heeft Iris onderzoek gedaan naar hoe het onboarding proces van Henkel kon worden verbeterd.

Tijdens haar hbo studie is Iris ook naar Ierland verhuisd om een minor psychologie aan de Universiteit van Cork te volgen. Toen ze terug kwam heeft ze besloten om zich meer te verdiepen in psychologie en heeft een Nucleus Coach opleiding gevolgd naast haar studie.

Gedurende haar studententijd heeft ze gewerkt als thuishulp bij Tzorg in Utrecht. Daarnaast was Iris vrijwilliger bij Het Rode Kruis en Iris is nog steeds vrijwilliger bij ZoalsJij om een luisterend oor te bieden aan jonge vrouwen.

Testimonial

Iris heeft nog geen testimonial geschreven.

Afgeronde projecten

Iris heeft nog geen project afgerond.

Huidig project

Project 1: Organiseren en doorontwikkelen van het Ontwikkelprogramma bij High Select

Iris werkt parttime intern bij High Select aan het Ontwikkelprogramma voor de Trainees. Hierbij houdt Iris zich bezig met het organiseren van Trainingsweekenden en Workshops en onderzoekt nieuwe mogelijkheden voor het Ontwikkelprogramma.