Trainee Iris

Iris Leijzers Vis

Iris is leergierig, initiatiefrijk, gedisciplineerd, betrouwbaar en een teamspeler
  • Studie BSc: International Business & Management
  • Studie MSc: Human Resource Management
  • Geboren in 1999
  • Woont in Utrecht

Algemeen

Iris heeft een bachelor in International Business & Management afgerond op de Hogeschool in Utrecht en heeft een master in Human Resource Management afgerond op de Vrije Universiteit in Amsterdam. Beide opleidingen waren volledig in het Engels.

Tijdens haar master heeft Iris een afstudeerscriptie geschreven over hoe studenten hun personal brand bouwen tijdens COVID-19. Tegelijkertijd met het schrijven van een scriptie liep Iris ook een HR stage bij Van der Valk in Breukelen. Voorafgaand aan deze master heeft Iris verschillende stages gelopen tijdens haar HBO studie International Business & Management. Voor haar eerste Sales & Toerisme stage verhuisde ze naar Barcelona voor een paar maanden. Daarnaast was haar afstudeerstage een HR stage bij Henkel in Nieuwegein. Voor deze stage heeft Iris onderzoek gedaan naar hoe het onboarding proces van Henkel kon worden verbeterd.

Tijdens haar hbo studie is Iris ook naar Ierland verhuisd om een minor psychologie aan de Universiteit van Cork te volgen. Toen ze terug kwam heeft ze besloten om zich meer te verdiepen in psychologie en heeft een Nucleus Coach opleiding gevolgd naast haar studie.

Gedurende haar studententijd heeft ze gewerkt als thuishulp bij Tzorg in Utrecht. Daarnaast was Iris vrijwilliger bij Het Rode Kruis en Iris is nog steeds vrijwilliger bij ZoalsJij om een luisterend oor te bieden aan jonge vrouwen.

Testimonial

Na mijn brede hbo studie (International Business Management) wist ik door een HR-stage dat ik toch nog meer wilde leren over het vakgebied. Daarna heb ik een HRM master gevolgd op de VU. Ik heb hiervoor gekozen om zo de business kant te combineren met de menselijke kant en ik word altijd blij als ik met andere mensen kan werken.

Tijdens mijn commerciële studies heb ik in de thuiszorg gewerkt en ik kom ook uit een warm nest met twee ouders die in de zorg werken. Daarnaast dacht ik tijdens mijn master na over waar ik wilde werken en omdat er zoveel verschillende functies en organisaties zijn met elk met hun eigen focus leek een Traineeship mij de beste mogelijkheid. Op deze manier maak ik ook kennis met verschillende kanten van de zorg.

Ik krijg energie van nieuwe dingen leren, daarom ben ik ook zo tevreden met mijn keuze voor deze Traineeship. Ik word ook goed begeleid tijdens het werken aan mijn leerdoelen en er is een goede combinatie tussen werken, leren en Ontwikkelen. Ik voelde me eigenlijk onmiddellijk wel thuis bij High Select vanwege de warme en gezellige sfeer.

In de komende twee jaar wil ik graag veel over HRM leren en na dit Traineeship weet ik dan waarschijnlijk ook welke richting binnen HR ik op wil. Ik kijk uit naar de leerzame komende jaren!

Afgeronde projecten

Project 2: Projectsecretaris bij de Veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland

Iris werkte parttime voor de Veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland waar ze de Projectleidster ondersteunde met het vertalen van de visie van Vakbekwaamheid Multi naar een beleidsplan voor de jaren 2024-2025. Met dit beleidsplan werd richting gegeven aan het crisisbeheersingsonderdeel Vakbekwaamheid Multi die de crisisfunctionarissen in multidisciplinaire teams faciliteert, zodat zij hun taak goed konden uitvoeren. Het plan gaf weer hoe Vakbekwaamheid Multi eruit kwam te zien, hoe er invulling werd gegeven aan de missie, visie en strategie en een implementatieplan voor 2023. Daarnaast had Iris een voorstel geschreven over de invulling van het team Vakbekwaamheid Multi en vacatures ontworpen om uit te zetten voor de invulling van dit team.

Huidig project

Project 1: Organiseren en doorontwikkelen van het Ontwikkelprogramma bij High Select

Project 3: Projectleider op de HR afdeling bij welzijnsorganisatie perMens in Amsterdam