Jelle Dortmans

  • Studie BSc: Biomedische Wetenschappen
  • Studie MSc: Biomedical Sciences
  • Geboren in 2000
  • Woont in Nijmegen

Algemeen

Jelle heeft de studie Biomedical Sciences (MSc) en Biomedische Wetenschappen (BSc) aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond. Hier heeft hij geleerd hoe het menselijk lichaam werkt en hoe je onderzoek goed uitvoert. Tijdens zijn opleiding merkte hij dat alleen onderzoek doen voor hem niet uitdagend genoeg was. Jelle miste het menselijke contact en de mogelijkheid om zich breed te blijven oriënteren. Daarom heeft hij zich tijdens zijn master gericht op consultancy en het toepassen van innovaties in de gezondheidszorg.

Jelle zijn masterstage ging over het opzetten van een evaluatie van de digitale communicatie en het in kaart brengen van verschillende stakeholder perspectieven bij Rivas Zorggroep.

Zolang hij zich kan herinneren heeft Jelle een brede interesse in het ontdekken van nieuwe kennis. Hij krijgt daarom ook energie van afwisseling in dagelijkse werkzaamheden en collega’s met verschillende achtergrondperspectieven. Tijdens zijn medische opleiding is Jelle erachter gekomen dat hij meer generalist dan specialist is. Hij kijkt graag vanuit een breder maatschappelijk perspectief naar de gezondheidszorg met als doel om zoveel mogelijk mensen op de beste manier te kunnen helpen. Het verbinden van verschillende thema’s in de zorg vindt hij een leuke uitdaging. Tijdens zijn volgende projecten zou Jelle zich graag bezig houden met zorgstrategie, zorginnovatie, zorgmanagement en/of zorgbeleid.

Jelle wil zijn persoonlijke kwaliteiten verder ontwikkelen en ondervinden welke tak van de gezondheidszorg het beste bij zijn passie om te innoveren, consulteren en adviseren past. Dit wil hij graag ontdekken tijdens het Traineeship.

Jelle is 23 jaar en woont in Nijmegen.

Testimonial

Afgeronde projecten

Jelle is momenteel bezig met zijn eerste project.

Huidig project

Hier komt binnenkort meer informatie over Jelle's huidige project.