Trainee Jeske

Jeske Verhoeven

Jeske is organisatorisch sterk en werkt secuur. Ze werkt graag samen in teams waarin meerdere professies, competenties, en belangen worden gerepresenteerd. Verder is Jeske communicatief sterk en weet zich op zowel mondelinge als schriftelijke manier te uiten.
  • Studie BSc: Biomedische Wetenschappen
  • Studie MSc: Governance and Leadership in European Public Health en MSc Global Health
  • Geboren in 1998
  • Woont in Tilburg

Algemeen

Testimonial

Van jongs af aan wist ik dat ik iets voor de zorg en de gezondheid van mijn medemens wilde betekenen, maar pas bij het kiezen van een studie kwam ik erachter dat ik juist de processen die achter de directe zorg schuil gaan interessant vind. Deze processen zijn aan bod gekomen tijdens mijn bachelor in Biomedische Wetenschappen, waar ik een brede basis heb opgebouwd in de mechanismen achter gezondheid en ziekte van de mens, maar ook in onderzoeksvaardigheden. Na mijn masters in Global Health en Governance and Leadership in European Public Health, wist ik dat ik voornamelijk het beleid gerelateerd aan de zorgsector erg interessant vond, aangezien alles uiteindelijk hierop terugvalt. Zodoende stuitte ik op High Select, waar een uniek Traineeship aangeboden wordt op het gebied van beleid en management in de Zorg en Welzijn sector.

Omdat ik nog niet precies wist hoe de ideale werkplek er in de praktijk uit zou zien, heb ik bewust voor een Traineeship gekozen, zodat je bij verschillende soorten bedrijven kunt proeven en zo kunt achterhalen waar je goed in bent en waar je ambities liggen. Daarnaast ben je hier ook nog eens erg bewust mee bezig door middel van het ontwikkeltraject wat naast het Traineeship loopt, dit is wat me vooral aansprak bij wat High Select aan haar Trainees aanbiedt.

Ik verwacht me de komende twee jaar enorm veel te mogen ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk gebied en me te ontpoppen als Young Professional die weet wat ze wil en hoe ze een positieve verandering kan bewerkstelligen.

Afgeronde projecten

Project 1: Projectleider/Programmamedewerker bij Rezisto

Huidig project

Project 2: Strategisch beleidsadviseur bij Huisartsencoöperatie West-Brabant