Jeske Verhoeven

Jeske Verhoeven

Jeske is organisatorisch sterk en werkt secuur. Ze duikt graag in problemen en pakt deze op een oplossingsgerichte manier aan, waarbij ze de belangen van mensen probeert te behartigen.
  • Studie BSc: Biomedische Wetenschappen
  • Studie MSc: Governance and Leadership in European Public Health en MSc Global Health
  • Geboren in 1998
  • Woont in Tilburg

Algemeen

Testimonial

Van jongs af aan wist ik dat ik iets voor de zorg en de gezondheid van mijn medemens wilde betekenen, maar pas bij het kiezen van een studie kwam ik erachter dat ik juist de processen die achter de directe zorg schuil gaan interessant vind. Deze processen zijn aan bod gekomen tijdens mijn bachelor in Biomedische Wetenschappen, waar ik een brede basis heb opgebouwd in de mechanismen achter gezondheid en ziekte van de mens, maar ook in onderzoeksvaardigheden. Na mijn masters in Global Health en Governance and Leadership in European Public Health, wist ik dat ik voornamelijk het beleid gerelateerd aan de zorgsector erg interessant vond, aangezien alles uiteindelijk hierop terugvalt. Zodoende stuitte ik op High Select, waar een uniek traineeship aangeboden wordt op het gebied van beleid en management in de Zorg en Welzijn sector.

Omdat ik nog niet precies wist hoe de ideale werkplek er in de praktijk uit zou zien, heb ik bewust voor een Traineeship gekozen, zodat je bij verschillende soorten bedrijven kunt proeven en zo kunt achterhalen waar je goed in bent en waar je ambities liggen. Daarnaast ben je hier ook nog eens erg bewust mee bezig door middel van het ontwikkeltraject wat naast het Traineeship loopt, dit is wat me vooral aansprak bij wat High Select aan haar trainees aanbiedt.

Ik verwacht me de komende twee jaar enorm veel te mogen Ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk gebied en me te ontpoppen als Young Professional die weet wat ze wil en hoe ze een positieve verandering kan bewerkstelligen.

Op dit moment ben ik fulltime aan het werk bij Rezisto, het Brabantse Zorgnetwerk tegen Antibioticaresistentie. Hier zal ik verschillende projecten gaan leiden en ondersteunen, waaronder projecten over transmurale werkafspraken, infectiepreventie in de thuiszorg en gehandicaptenzorg, en een project over het onderwijzen over infectiepreventie in het MBO en HBO.

Afgeronde projecten

Jeske is momenteel bezig met haar eerste project.

Huidig project

Project 1: Projectleider/Programmamedewerker bij Rezisto