Dag van de Verpleging

Jill Remmers

Jill is betrokken, enthousiast, flexibel, empathisch, resultaatgericht en een echte doorzetter
  • Studie BSc: Rechtsgeleerdheid
  • Studie MSc: Burgerlijk Recht
  • Geboren in 1990
  • Woont in Nijmegen

Algemeen

Jill heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid en de master Burgerlijk Recht behaald aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Tijdens haar studie heeft Jill vakken gevolgd als arbeidsrecht, contractenrecht, verzekeringsrecht en ondernemingsrecht.

Jill is al ruim tien jaar met veel plezier werkzaam in de zorg. Naast de dagelijkse zorg voor bewoners heeft zij zich ook kunnen verdiepen in andere aspecten van een zorgorganisatie. Zo maakt zij de dienstroosterplanning, begeleidt zij collega’s, leerlingen en stagiaires en houdt zij zich bezig met zorgzwaartepakketten en afdelingsbudgetten. Ook zet zij zich in voor de werving en het inwerken van nieuwe medewerkers.

Daarnaast zit zij in de werkgroep Kwaliteit van de zorg door middel van CareRate (onderdeel van kwaliteitskader verpleeghuiszorg).

Jill is een echte ‘teamplayer’. Goede communicatie is wat haar betreft enorm belangrijk. Een open sfeer zorgt voor een goede samenwerking. Daarnaast kan zij ook goed taakgericht en zelfstandig aan opdrachten werken. Kenmerken die haar het afgelopen jaar goed van pas kwamen. Het werken in de zorg tijdens de coronapandemie was erg leerzaam voor Jill. Zo leerde zij hoe een zorgorganisatie in elkaar zit en op welke manier nieuwe beslissingen en beleid tot stand komen.

Jill hoopt door de opgedane vaardigheden en kennis tijdens haar studie in combinatie met haar passie voor de zorg het verschil te kunnen maken in de sector zorg en welzijn.

Testimonial

Vorig jaar heb ik mijn master Burgerlijk Recht behaald aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Het lijkt na deze studie misschien niet de meest logische keuze om aan de slag te gaan in de sector zorg en welzijn, maar mijn hart ligt echt bij de zorg. Ik ben al ruim tien jaar werkzaam als verzorgende op verschillende psychogeriatrische afdelingen en ik ben klaar voor een nieuwe uitdaging.

Daarom ging ik op zoek naar mogelijkheden om mijzelf te kunnen ontwikkelen in deze sector. Toen zag ik het Traineeship van High Select voorbijkomen. Doordat persoonlijke en professionele ontwikkeling de rode draad vormt binnen dit Traineeship, voelde ik meteen dat dit was waar ik naar zocht. Door het intensieve ontwikkelprogramma in combinatie met twee jaar ervaring opdoen bij verschillende organisaties in de sector zorg en welzijn, denk ik dat ik een enorme groei kan doormaken. Bovendien hoop ik er de komende twee jaar achter te komen hoe ik met mijn passie voor de zorg echt het verschil kan maken.

Mijn Traineeship is goed van start gegaan met een opdracht bij Zorggroep Noordwest-Veluwe. Naast goede begeleiding, krijg ik veel vrijheid om de projecten op mijn manier vorm te geven. Ik leer elke dag weer nieuwe dingen en ik kijk uit naar de komende twee jaar van het Traineeship!

Afgeronde projecten

Beleidsmedewerker op de afdeling Kwaliteit bij Zorggroep Noordwest-Veluwe

Huidig project

Teamcoördinator bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht