Kimberly Rodenburg

Kimberly is gedreven, organisatorisch sterk, sociaal en verantwoordelijk
  • Studie BSc: Communication and Life Sciences
  • Studie MSc: Health and Society
  • Geboren in 1997
  • Woont in Den Haag

Algemeen

Kimberly heeft een Bachelor Communication and Life Sciences en een Master Health and Society afgerond aan de Universiteit van Wageningen.

Kimberly heeft haar Master stage gedaan bij Menzis. Hier onderzocht zij hoe de samenwerking tussen zorgprofessionals van de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) verbeterd kan worden.

Voor haar Master scriptie is Kimberly een half jaar aangesloten bij een project waarbij een app werd ontwikkeld om ouderen te stimuleren een gezondere leefstijl aan te nemen. Het specifieke onderdeel waar Kimberly onderzoek naar heeft gedaan ging over de modules rondom sociale contacten en hoe de app eenzaamheid onder ouderen kon verminderen.

Naast haar studie heeft Kimberly gewerkt als Gastvrouw bij verschillende horeca bedrijven in de Randstad. Ook heeft ze als Student Assistent voor het vak Communication and Persuasion verslagen en opdrachten van andere studenten beoordeeld en van feedback voorzien.

Kimberly heeft naast haar Bachelor studie gewerkt bij een kinderopvangbedrijf. Hier was ze verantwoordelijk voor de digitalisering van de gehele administratie.

Testimonial

Na mijn Bachelor Communicatiewetenschappen waarbij ik keuzevakken in gezondheid had gevolgd heb ik ervoor gekozen om deze kant op te gaan. Ik vond dit heel interessant en het feit dat er ook een maatschappelijk doel bij hoorde trok mij aan. Vervolgens heb ik de Master Gezondheid en Maatschappij gevolgd aan de universiteit van Wageningen. Tijdens mijn stage bij Menzis leerde ik dat nog weinig kennis had van de wereld van Zorg. Hier wilde ik iets aan doen.

Tijdens mijn stage bij Menzis ging ik daarom op zoek naar iets wat mij dit kon bieden. Ik zag op LinkedIn een vacature van High Select en was eigenlijk meteen benieuwd. Ik heb erop gereageerd en de volgende dag kreeg ik al een belletje van Nouschka. Ze wilde graag een gesprek inplannen voor een kennismaking. Zo gezegd, zo gedaan en een week later stond het gesprek al gepland. Dit klikte heel goed, maar aangezien dit het eerste was waar ik op gesolliciteerd had en mijn stage bij Menzis nog 3 maanden duurde wilde ik mij nog verder oriënteren op de banenmarkt. Een week na dit gesprek belde Nouschka mij op met het bericht dat ze mij graag als Trainee Zorg en Welzijn aan het High Select team zou willen toevoegen. Ondanks dat ik mij na een week nog niet heel goed had kunnen oriënteren op andere mogelijkheden, was mijn gevoel bij High Select heel goed. En wist ik dat ik bij High Select heel veel zou kunnen leren over de Zorg en ik ook op persoonlijk vlak verder zou kunnen ontwikkelen. Ik heb er daarom voor gekozen om er gewoon voor te gaan!

Vervolgens moest ik natuurlijk ook nog worden aangenomen bij een project. De projectbeschrijving van Prodeba sprak mij meteen aan. Bij Prodeba zou ik mij gaan bezighouden met contracten met gemeenten, zorgverzekeraars en zorgkantoren. Dit zou betekenen dat ik over veel verschillende kanten van de Zorg iets zou leren, over de Jeugdwet, de WMO, de WLZ en de zorgverzekeringswet. Precies waar ik naar opzoek was, meer leren over de zorgwereld.

Ik hoop in de komende twee jaar heel veel te leren over de Zorg en daarbij hoop ik bij te dragen aan het verbeteren en oplossen van de complexe problemen waar de zorg mee te maken heeft. Ik wil mij vooral focussen op de kenniskloof tussen de mensen in organisatie achter de Zorg en de mensen in de Zorg op de werkvloer. Ik zie vaak dat er regels en maatregelen worden doorgevoerd die niet gebaseerd zijn op ervaring uit de realiteit, de mensen op de werkvloer. Hier moet echt verandering in komen en daar hoop ik aan bij te dragen.

Afgeronde projecten

Project 1: Projectondersteuner en contractbeheer bij Prodeba

Bij Prodeba was Kimberly verantwoordelijk voor contractmanagement en contractbeheer van de organisatie. Ze deed veel voorbereidend werk voor (operationeel) directeuren. Zodra er een aanbesteding werd gepubliceerd nam Kimberly de gehele aanbesteding tot in detail door. Vervolgens zorgde ze dat het duidelijk was welke documenten er door Prodeba ingeleverd moesten worden voor de aanbesteding. Hierbij hield ze contact met alle betrokken afdelingen en zorgde ze ervoor dat documenten op tijd werden aangeleverd. Werken met harde deadlines was een must. Missende onderdelen in een aanbesteding, betekent directe uitsluiting. Ook had zij een aandeel bij de implementatie van een nieuw contract, communiceerde ze veranderingen naar alle afdelingen van Prodeba. Daarnaast hield Kimberly aanbestedingsplatformen en gemeentelijke websites waar Prodeba contracten heeft lopen goed in de gaten.

Huidig project