Lara Mašović

Lara is nieuwsgierig, communicatief sterk, flexibel, betrokken en probleemoplossend. Met nieuwsgierigheid als een van haar voornaamste karaktereigenschappen, kijkt zij veel om zich heen en durft zij zich openlijk zaken af te vragen. Zowel op verbredend als op verdiepend niveau zoekt zij gesprekken op met mensen die haar verschillende perspectieven kunnen bieden. Lara krijgt in haar werk energie van effectiviteit en zichtbaar resultaat. Het nuttig zijn en het daadwerkelijk kunnen concluderen dat er stappen in de goede richting worden gezet, zorgen voor plezier en motivatie om weer verder te werken.
  • Studie BSc: Rechtsgeleerdheid
  • Studie MSc: Recht van de Gezondheidszorg
  • Geboren in 1999
  • Woont in Rotterdam

Algemeen

Testimonial

Tijdens het volgen van de master Recht van de Gezondheidszorg werkte ik bij een zorgverzekeraar en zorgkantoor. Als werkstudent stapte ik als groentje de wereld binnen van de zorgfinanciering. Het opende mijn ogen en ik kreeg een heel ander beeld van de gezondheidszorg. Werken vanuit het perspectief van de financier van de gezondheidszorg bracht veel nieuwe inzichten mee. Het maakte mij tegelijkertijd ook nieuwsgierig welke nieuwe inzichten andere invalshoeken mij zouden geven.

Nadat ik via LinkedIn benaderd werd door High Select besefte ik dat een Traineeship, zoals die wordt aangeboden, perfect bij mij past. In twee jaar tijd mogen werken bij verschillende opdrachtgevers, met ieder een eigen rol binnen de sector spreekt mij enorm aan. Inmiddels ben ik begonnen en kan ik zeggen dat deze Traineeship de juiste keuze voor mij is. Ik kijk de aankomende twee jaar uit naar de afwisseling en het onbekende. Door zo veel mogelijk werkervaring op te doen, hoop ik mij zo goed mogelijk te kunnen Ontwikkelen. Na die twee jaar hoop ik helder te hebben welke kant ik binnen de gezondheidszorg op wil en waarin ik mij wil specialiseren.

Afgeronde projecten

Lara is momenteel bezig met haar eerste project.

Huidig project

Project 1: Jurist bij Maasstad Ziekenhuis

Hier komt binnenkort meer informatie over Lara haar huidige project.

Project 2: Projectmedewerker bij ABR Zorgnetwerk Holland West

Hier komt binnenkort meer informatie over Lara haar huidige project.