Laura Schelling

Laura staat bekend om haar open houding en de manier waarop ze altijd klaarstaat om nieuwe ideeën en perspectieven te verkennen. Haar nieuwsgierigheid en enthousiasme drijft haar om continu te leren en zichzelf te verbeteren, terwijl haar gestructureerde aanpak ervoor zorgt dat ze effectief en efficiënt werkt. Daarnaast is ze een doorzetter die niet snel opgeeft, ook niet als ze voor uitdagingen komt te staan.
  • Studie BSc: European Public Health, Minor Global Nutrition & Health
  • Studie MSc: Healthcare Policy, Innovation & Management
  • Geboren in 1999
  • Woont in Nuenen

Algemeen

Laura heeft de Master Healthcare Policy, Innovation & Management en de Bachelor European Public Health afgerond aan de Universiteit van Maastricht. Deze opleidingen hebben haar een breed perspectief gegeven op het (Europese) gezondheidszorglandschap, zowel op het gebied van volksgezondheid en gezondheidsbevordering als beleid en management van de zorg. Zij heeft daarmee brede kennis en vaardigheden ontwikkeld die voor verandering kunnen zorgen in organisaties. De master ging dieper in op deze interesses en focuste onder andere op de beleidsmatige en organisatorische kant van de zorg, zoals verbetering van de (kwaliteit van) zorg, procesoptimalisatie en innovatie(management).

Laura krijgt energie van uitdaging en afwisseling in het werk en ze waardeert een omgeving waar geen dag hetzelfde is en waar ze continu geprikkeld wordt om te leren. Ook ziet ze een grote meerwaarde in het samenwerken met anderen door het leren en delen van ervaringen en inzichten.

Tijdens haar Traineeship wil Laura een brede ervaring opdoen binnen verschillende zorginstellingen en rollen. Ze is gemotiveerd om de diversiteit van de zorgsector te ontdekken en te ontdekken welke focus er echt bij haar past. Ze wil zich inzetten om er voor te zorgen dat de zorg zo efficiënt en effectief mogelijk geleverd wordt, waarbij de patiënt zo veel mogelijk op de eerste plek komt te staan.

Testimonial

Laura is momenteel bezig met het schrijven van haar testimonial.

Afgeronde projecten

Laura is momenteel bezig met haar eerste project.

Huidig project

Hier komt binnenkort meer informatie over Laura haar huidige project.