Trainee Lisa

Lisa Steehouwer

Samenwerken in teamverband, goede communicatie, creativiteit en afwisseling van werkzaamheden is waar Lisa energie van krijgt. Een fijne sfeer in de organisatie zal haar zoektocht naar meer academische zelfverzekerheid, lef en proactiviteit bevorderen - want ze wil dolgraag. Haar Passie ligt hier.
  • Studie BSc: Sociologie
  • Studie MSc: Grootstedelijke Vraagstukken en Beleid
  • Geboren in 2000
  • Woont in Zwijndrecht

Algemeen

Lisa heeft de studies Grootstedelijke Vraagstukken en Beleid (MSc) en Sociologie (BSc) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. Daarmee is zij opgeleid om kritisch naar maatschappelijke vraagstukken te kijken, waaronder sociale ongelijkheden, cultuur, migratie en integratie, mondialisering en individualisering. In haar werk vindt Lisa vooral de verbinding van sociologische theorieën met de zorg interessant, waardoor zij een nieuwe visie meebrengt in de organisatie - een visie die zij echter graag verder wil Ontwikkelen op academisch en beleidsmatig vlak.

Testimonial

Afgeronde projecten

Project 1: Marketingmedewerker bij High Select

Alvorens Lisa tijdens haar Traineeship diverse projecten in Zorg en Welzijn zou gaan uitvoeren, ondersteunde zij eerst de marketingafdeling van High Select. Hier droeg ze bij aan de versterking van de positionering van High Select. Dit betrof de visuele vormgeving van websitepagina’s, input voor de contentstrategie, een interne analyse en andere interne opdrachten.

Huidig project

Project 2: Projectmedewerker bij Reos