Trainee Lisa

Lisa Steehouwer

Samenwerken in teamverband, goede communicatie, creativiteit en afwisseling van werkzaamheden is waar Lisa energie van krijgt. Een fijne sfeer in de organisatie zal haar zoektocht naar meer academische zelfverzekerheid, lef en proactiviteit bevorderen - want ze wil dolgraag. Haar Passie ligt hier.
  • Studie BSc: Sociologie
  • Studie MSc: Grootstedelijke Vraagstukken en Beleid
  • Geboren in 2000
  • Woont in Zwijndrecht

Algemeen

Lisa heeft de studies Grootstedelijke Vraagstukken en Beleid (MSc) en Sociologie (BSc) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. Daarmee is zij opgeleid om kritisch naar maatschappelijke vraagstukken te kijken, waaronder sociale ongelijkheden, cultuur, migratie en integratie, mondialisering en individualisering. In haar werk vindt Lisa vooral de verbinding van sociologische theorieën met de zorg interessant, waardoor zij een nieuwe visie meebrengt in de organisatie - een visie die zij echter graag verder wil Ontwikkelen op academisch en beleidsmatig vlak.

Testimonial

Afgeronde projecten

Huidig project

Project 1: Marketingmedewerker bij High Select

Project 2: Projectmedewerker bij Reos

Reos heeft een brede expertise en verschillende rollen bij het (beter) organiseren en afstemmen van zorg en welzijn. Lisa ondersteunt dan ook diverse adviseurs op vier projecten. Allereerst is Lisa verantwoordelijk voor de organisatie van een seminar over het regioplan voor samenwerkingspartners in de eerstelijnszorg. Ze ontwikkelt het draaiboek, beheert afspraken met voorzitters en draagt bij aan de vormgeving. Daarnaast ondersteunt Lisa trainingen over Positieve Gezondheid in huisartsenpraktijken in de regio. Zij houdt de planning bij, onderhoudt het contact met de huisartsen, deelnemers en trainers, treft praktische voorbereidingen en afhandelingen.