Trainee Luc

Luc Bundock

Luc is 25 jaar oud en woont nu in Amsterdam. Luc is energiek en kan goed samenwerken. Hij vindt het fijn om lange termijn doelen op te stellen. Tijdens zijn studie heeft hij in de mastercommissie gezeten van zijn opleiding. Luc was in deze commissie betrokken bij het organiseren van Workshops, pub lectures en werkgroepen met bedrijven en zorginstanties zoals UMCG, SeederdeBoer en Boer & Croon.
  • Studie BSc: Economics and Business Economics
  • Studie MSc: Health Administration
  • Geboren in 1998
  • Woont in Utrecht

Algemeen

Luc heeft de studies Business Administration Health (MSc) en Economics en Business Economics (BSc) afgerond op de RUG. Tijdens zijn bachelor heeft hij vakken gevolgd op het gebeid van finance, accounting en micro/macro economie. In zijn master heeft hij vakken gevolgd op het gebied van evaluatie van nieuwe medicijnen en E-health. Ook heeft hij meer theoretische vakken gevolgd over frameworks die gebruikt kunnen worden bij implementatie van nieuwe oplossingen of ideeën. Zijn bachelorscriptie ging over de relatie van CEO compensatie en marktkapitalisatie. Zijn masterscriptie ging over het effect van het verliezen van je baan op je gezondheid.

Tijdens zijn minor heeft Luc een consultancyproject gedaan bij het Wilhelmina Ziekenhuis is Assen. Het ziekenhuis wilde de slaap van patiënten in vierpersoonskamers verbeteren. Luc zijn rol hierbij was het vinden en interviewen van stakeholders op het gebied van slaap. Dit waren voornamelijk artsen, patiënten en verpleegkundigen. Luc kreeg veel energie van dit project, omdat het een praktische opdracht was en dit miste hij tijdens zijn bachelor. Aan het einde van het project heeft de groep vijf oplossingen aangedragen om slaap te verbeteren waarna een stagiair deze in de praktijk ging implementeren.

Testimonial

Na mijn master Business Administration Health te hebben afgerond was ik vast beraden om de zorg te veranderen voor de lange termijn. Mijn moeder werkt in het AMC en van kleins af aan kwam ik daarlangs. Ik vond het ziekenhuis altijd interessant en wilde daar misschien later gaan werken. Ik had alleen geen ambitie om aan het bed van patiënten te staan, en wist daarom niet precies hoe ik deze ambitie vorm kon geven. Deze werd mij meer duidelijk toen ik vanuit mijn studie meer kon leren over de zorg. Ik werd tijdens mijn studie geënthousiasmeerd op verschillende vlakken zoals evaluatie van nieuwe medicijnen, opbouw van verschillende zorgsystemen wereldwijd en implementatie van nieuwe waarde toevoegende ideeën.

In mijn carrière zal in de zorg een Ontwikkeling plaatsvinden waar wij als samenleving al op aan het anticiperen zijn, namelijk de vergrijzing en het daarbij behorende personeelstekort. Zorgkosten zullen steeds een groter percentage zijn van de uitgaven van de Rijksoverheid. Dit probleem zal aanhoudend zijn en daardoor vergt het een lange langetermijnvisie. Ik wil tijdens mijn Traineeship mij graag Ontwikkelen op dit gebied door bij verschillende zorginstellingen een kijkje in de keuken te nemen. Door dagelijks op de werkvloer van deze instellingen te staan hoop ik een beter beeld te krijgen over hoe de zorg in de toekomst moet worden vorm gegeven.

Ik ben bij High Select terechtgekomen door een oud commissie-genoot van mij: Remco Hof. Hij vertelde over het ambitieuze team waarin hij terecht was gekomen en de vele mogelijkheden om jezelf te Ontwikkelen. Dit bestond uit de vele trainingen en workshops die je buiten je zorgprojecten doet. Daarnaast had hij een project dat voor hem erg uitdagend was, maar erg leerzaam. Hij vertelde hier met veel Passie over en dit werkte erg aanstekelijk op mij. Daarom heb ik gesolliciteerd bij High Select.

Door dit Traineeship te volgen hoop ik mijzelf te Ontwikkelen op het gebied van zorg-professional, door de constant veranderende sector hoop ik veel over mezelf en de zorg te leren waardoor ik later bij andere zorginstellingen waarde kan toe voegen.  Graag houd ik mij bezig met een strategische visie van een instelling en hoe deze zich kan aanpassen aan een veranderend zorg landschap.

Afgeronde projecten

Hier komt binnenkort meer informatie over Luc zijn eerste afgeronde project.

Huidig project

Project 1: AVG-medewerker en ondersteuning business controllers bij SRO