Trainee Merel

Merel van Vuren

Binnen maar ook buiten haar studie kwam naar voren dat Merel onder andere hardwerkend, nauwkeurig en leergierig is. Merel werkt veelal mensgericht, zonder daarbij het doel uit het oog te verliezen: als ze een beslissing maakt vindt ze het belangrijk dat ze zoveel mogelijk mensen heeft gesproken om andere perspectieven te horen over een bepaald probleem, zodat ze een passende oplossing kan vinden. Merel is een luisteraar en krijgt dan ook energie van contact met andere mensen. Daarnaast krijgt ze energie van een rustige, gezellige en informele werksfeer. Ook vindt ze voldoening halen uit werk ontzettend belangrijk (dat mensen die haar oplossing gaan gebruiken er ook echt op vooruitgaan).
  • Studie BSc: Gezondheidswetenschappen
  • Studie MSc: Health Sciences - International Public Health
  • Geboren in 2001
  • Woont in Gouda

Algemeen

Testimonial

Vanaf de middelbare school wist ik al dat ik iets met zorg wilde gaan doen. Echter realiseerde ik al snel gedurende deze periode dat ik niet aan het bed wilde staan, maar de achterkant van de zorg wilde ontdekken. Om deze interesse te kunnen Ontwikkelen, was de bachelor Gezondheidswetenschappen voor mij een perfecte keuze. Tijdens deze bachelor heb ik mij kunnen verdiepen in een breed pakket van vakken, waarbij ik een grote interesse ontwikkelde voor actuele gezondheidsvraagstukken. In het bijzonder intrigeerde mij de zorg voor kwetsbare groepen, zoals de zorg voor mensen met een beperking of mensen met minder financiële middelen. Ik vond het schrijnend om te ontdekken hoeveel gezondheids- en welzijnsverschillen er nog bestaan, zowel op nationaal en internationaal gebied. Ik heb deze verschillen bijvoorbeeld uitgebreid onderzocht op het gebied van maternale gezondheidszorg in het buitenland. Hier wilde ik mij verder in verdiepen, en ik vervolgde mijn studie op het gebied van internationale volksgezondheid. Door deze master heb ik mijn blik op de gezondheidszorg nog verder kunnen verruimen. Ik ontdekte tijdens mijn studies en mijn stages positieve kanten (zoals bijvoorbeeld de liefde en Passie waarmee zorgpersoneel werkt), maar ook negatieve kanten van de gezondheidszorg (zoals werkdruk en wachtrijen voor mensen die urgent zorg nodig hebben).

Ik ben dan ook ontzettend gemotiveerd om in mijn toekomstige werk de mooie kanten van de gezondheidszorg te blijven behouden, en de uitdagingen die er spelen in de zorg aan te pakken. Daar sloot een Traineeship bij High select mooi bij aan. Ik hoop met mijn werk als Trainee dan ook echt maatschappelijke impact te gaan maken. Hoe ik dat precies wil gaan doen wil ik graag gaan ontdekken tijdens dit traineeship, door te werken aan verschillend soorten opdrachten. Ik verwacht mezelf dan ook uitgebreid te ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak.  Uiteindelijk wil ik weten wat mij drijft, waar ik energie van krijg, en wat voor soort professional in de zorg ik wil gaan worden! Mijn eerste opdracht bij Pameijer vind ik daar een ontzettend mooi begin voor.

 

 

Afgeronde projecten

Merel is momenteel bezig met haar eerste project.

Huidig project

Project 1: Management assistent bij Pameijer

Project 2: Beleidsmedewerker bij Huisartsencoöperatie West-Brabant