Nicole Höfte

Nicole is een hard werkende, sociale meid die zich met veel enthousiasme inzet voor haar werk. Ze is een familiemens en besteed graag tijd met haar vriendinnen en vriend. Daarnaast sport en wandelt ze graag. In haar werk zoekt ze een balans tussen teamwerk en ruimte voor haar eigen inspraak en creativiteit. Daarnaast haalt ze energie uit een werkomgeving waar naar elkaar geluisterd wordt, wederzijds respect is en waar een informele sfeer hangt. Ook vindt ze het belangrijk om echt iets te kunnen betekenen voor de doelgroep en resultaatgericht te werken. Ze is flexibel, nieuwsgierig en een doorzetter.
  • Studie BSc: Bestuurs- en Organisatiewetenschappen
  • Studie MSc: Publiek Management
  • Geboren in 1998
  • Woont in Amersfoort

Algemeen

Testimonial

In mijn opleiding Bestuurs- en Organisatiewetenschap heb ik van veel verschillende kanten van het publieke domein iets meegekregen. Telkens merkte ik dat als het over de zorg en welzijnssector ging, ik het meest enthousiast werd. Iets kunnen betekenen voor mensen en de maatschappij, hoe groot of klein ook, was voor mij het allerbelangrijkste. Ik had al snel het gevoel dat ik in de zorg het meeste zou kunnen bijdragen. De zorg staat altijd in Ontwikkeling, kan altijd verbeterd worden en is voor een groot deel afhankelijk van de omgeving en maatschappij. Dat maakt het een ontzettend dynamisch en complex veld waar altijd waarde geleverd kan worden. Die aspecten maakten het voor mij heel interessant om in de zorg te gaan werken.

Ik hoop in dit traineeship te leren over de verschillende functies en organisaties in de zorg en welke aspecten daarvan ik wel of niet prettig vind voor een toekomstige baan. Daarnaast vind ik het fijn dat ik in een relatief korte tijd veel ervaring kan opdoen door bij verschillende organisaties te werken. Ik vind veel dingen leuk en ik kan soms moeite hebben met keuzes maken daarin, dus dit is een unieke kans om verschillende ervaringen op te doen. Daarnaast biedt het Traineeship een mooie kans om de ervaringen en kennis die ik tot nu toe heb opgedaan toe te passen maar vooral om nog veel meer te leren.

Afgeronde projecten

Nicole is momenteel bezig met haar eerste project.

Huidig project

Hier komt binnenkort meer informatie over Nicole haar huidige project.