Trainee Nienke

Nienke Hollebrandse

Nienke krijgt energie van het samenwerken in een gemotiveerd team met een gezamenlijk doel en ze staat graag in contact met collega's. Nienke is nieuwsgierig, leert graag nieuwe dingen en is een sociaal, gedreven en nuchter persoon
  • Studie BSc: Gezondheid en Maatschappij
  • Studie MSc: Health Education and Promotion
  • Geboren in 2000
  • Woont in Utrecht

Algemeen

Nienke heeft de studies Health Education & Promotion (MSc) aan de Universiteit van Maastricht en Gezondheid & Maatschappij (BSc) aan de Wageningen Universiteit afgerond. Zij heeft daarmee vanuit meerdere invalshoeken naar zorg en gezondheid leren kijken en is opgeleid om stapsgewijs een gezondheidsinterventie op te zetten. Tijdens haar bachelor heeft Nienke twee minors gevolgd, waarvan één in het buitenland, en heeft ze op eigen initiatief een onderzoeksstage gedaan bij het Fries Sociaal Planbureau. Na haar bachelor wilde Nienke zich graag verder verdiepen in preventie en gezondheidsbevordering en daarom heeft zij gekozen voor de master Health Education & Promotion.

 

Nienke staat open voor het werken in verschillende functies en richtingen binnen Zorg en Welzijn en hoopt verder te groeien en te ontdekken wat zij het leukst vind en waar ze het meest tot haar recht komt.

Testimonial

Richting het einde van mijn master werd ik door High Select benaderd via LinkedIn. Ondanks dat ik een Traineeship tot op dat moment niet overwoog, werd ik toch nieuwsgierig. Toen ik mij er meer in ging verdiepen, werd ik al snel enthousiast en bleek een Traineeship een goede match voor mij. Tijdens mijn studietijd richtte mijn Passie zich al snel op mensen in een kwetsbare of achtergestelde positie, maar een keuze maken voor een specifieke richting bleek lastig, juist omdat zoveel verschillende richtingen mij leuk leken!

Dit was voor mij de doorslaggevende reden achter mijn keuze voor High Select. Want hoe leuk is het om in een korte tijd bij meerdere organisaties te werken en er op deze manier achter te komen wat ik het leukst vind en waar ik energie van krijg. Ik hoop in de komende twee jaar te gaan leren waar mijn kwaliteiten liggen en wat ik als persoon toevoeg aan een organisatie. Verder hoop ik mijzelf uit te dagen en mij verder te ontwikkelen tot een professional die waarde toevoegt binnen de zorg.

Afgeronde projecten

Nienke is momenteel bezig met haar eerste project.

Huidig project

Project 1: Projectmedewerker Zorgtechnologie bij Woonzorgconcern IJsselheem