Trainee Rody

Rody van der Veen

Rody is resultaatgericht en werkt efficiënt naar zijn doelen. Hij houdt van gezelligheid op de werkvloer. Daarnaast is hij ook stressbestendig en staat hij open voor uitdagingen. Met goede sociale vaardigheden brengt Rody energie en gedrevenheid met zich mee naar de werkvloer.
  • Studie BSc: BSc Gezondheidswetenschappen
  • Studie MSc: Healthcare Policy, Innovation and Management
  • Geboren in 1998
  • Woont in Breda

Algemeen

Testimonial

Voor zo lang als ik me kan herinneren heb ik een Passie voor de gezondheidszorg. Deze Passie richtte zich vooral op het verbeteren van de zorg. Hoe vaak mijn ouders na het kijken van het nieuws de vragen hebben gehoord: Waarom doen ze dit niet? Hoezo kunnen ze dat niet verbeteren? Dus voor mij was het de logische keuze om een bachelor in Gezondheidswetenschappen te volgen. Na mijn master in Healthcare Policy, Innovation and Management stond ik eigenlijk voor een dubio. Ik wilde werken, maar ik wilde nog veel meer leren. Gelukkig kwam High Select op mijn pad waardoor ik mij nu kan focussen op mijn persoonlijke Ontwikkeling én kan ik ervaring opdoen binnen het werkveld.

Het Traineeship biedt mij de kans om mezelf te blijven Ontwikkelen door middel van trainingsweekenden en workshops. Daarnaast vind ik het fijn dat je binnen twee jaar ervaring op kan doen voor verschillende werkgevers. Op deze manier kan ik uitzoeken wat voor organisatie het best bij mij past. Ik verwacht de komende twee jaar veel te leren en deze opgedane kennis toe te passen om toekomstige vraagstukken in de zorg op te kunnen lossen.

Afgeronde projecten

Rody is momenteel bezig met zijn eerste project.

Huidig project

Project 1: Projectmedewerker Transitieteam bij DOCK Rotterdam

Rody voert zijn eerste project uit bij DOCK in Rotterdam. DOCK is een organisatie binnen het sociaal domein en draagt bij aan een dynamische samenleving waarbinnen talenten en kansen van mensen worden benut. DOCK is momenteel in een transitie van teams met integrale managers naar zelforganiserende teams. Net als bij de meeste veranderingen gaat dit niet zonder slag of stoot. Om deze transitie in goede banen te leiden is een Transitieteam opgezet van vier personen, waar Rody onderdeel van uitmaakt. Het Transitieteam schakelt nauw met het Directieteam en de rest van de organisatie. Deze dynamische, leerzame maar ook uitdagende omgeving zorgt ervoor dat elke dag anders is. Taken binnen deze functie variëren daarom ook van overzicht houden en stakeholders verbinden, tot het schrijven van kaders en beleidsstukken. Kortom: DOCK is in beweging en Rody mag dit van dichtbij meemaken.