Tjitske Vervloed

Tjitske is een enthousiast, flexibel en leergierig persoon, die goed zelfstandig kan werken, maar het ook leuk vindt om in teamverband te werken.
  • Studie BSc: Bedrijfskunde
  • Studie MSc: Marketing
  • Geboren in 1998
  • Woont in Arnhem

Algemeen

Testimonial

Na het behalen van mijn master in onder andere de richting van Marketing wist ik zeker dat ik hier graag iets mee wilde gaan doen. Doordat ik in mijn studie nog geen praktijk ervaring op had kunnen doen, was ik opzoek naar een eerste baan waar ik veel inhoudelijk kan leren over marketing en waar ik mij verder kan Ontwikkelen. Een Traineeship leek mij hier een goede oplossing voor, omdat op deze manier de focus wordt gelegd op het verder ontwikkelen van jezelf binnen een bepaald vakgebied. Na vijf jaar lang een bijbaan in een ziekenhuis te hebben gehad, wist ik dat de sector zorg en welzijn mij zeer aanspreekt, omdat je hier, hoe groot of klein het ook is, iets voor mensen kan betekenen. Het marketing Traineeship bij High Select biedt mij de mogelijkheid om marketing te kunnen combineren met de sector zorg en welzijn en om mij zo verder te kunnen ontwikkelen.

Ik verwacht van het Traineeship om veel verschillende praktijk ervaring op te kunnen doen binnen verschillende zorg instellingen, waardoor ik meer grip krijg op mijn eigen kennen en kunnen en een beter beeld kan vormen over wat er op werkgebied het beste bij mij past. Ik zou inhoudelijk met betrekking tot marketing graag willen leren hoe de klant het beste doelgericht bereikt kan worden. Daarnaast zou ik graag veel praktijk ervaring op willen doen om zo nog zelfverzekerder te werk te kunnen gaan in mijn carrière.

Afgeronde projecten

Tjitske is momenteel bezig met haar eerste project.

Huidig project

Project 1: Marketing Trainee bij High Select

Communicatiemedewerker bij Espria