Trainee Vera

Vera Bolder

Als persoon is Vera communicatief vaardig, nuchter, sociaal en doelgericht.
  • Studie BSc: BSc Gezondheidswetenschappen
  • Studie MSc: MSc Healthcare Policy, Innovation and Management
  • Geboren in 2000
  • Woont in Huissen

Algemeen

Testimonial

Al sinds de middelbare school wist ik dat ik later iets in de gezondheidszorg wilde gaan doen. Ik besloot daarom de bachelor Gezondheidswetenschappen in Maastricht te volgen. Vanuit deze bachelor leerde ik de gezondheidszorg op verschillende manieren te bekijken. Ik koos in het tweede jaar voor de biologie & gezondheidsrichting wegens mijn interesse in het menselijk lichaam. Daarnaast volgde ik tijdens mijn bachelor een minor in beleid en management van gezondheidszorg. Deze minor beviel zo goed dat ik besloot de aansluitende master te volgen genaamd Healthcare Policy, Innovation and Management, ook aan de Universiteit van Maastricht.

Tijdens mijn master heb ik de gezondheidszorg opnieuw vanuit verschillende perspectieven bekeken maar dan meer gericht op beleid, management en innovatie. Die veelzijdigheid maakte de master voor mij extra leuk en leerzaam. Toen ik klaar was met deze master wist ik dat ik klaar was met studeren, ik had zin om wat met mijn opgedane kennis te gaan doen. Toch vond ik het op dat moment moeilijk om erachter te komen wat ik precies wilde en wat bij mij zou passen. Vervolgens kwam High Select in beeld waar ik gelijk enthousiast van werd. Het Zorg en Welzijn traineeship van High Select geeft mij de mogelijkheid om in verschillende zorgorganisaties ervaring op te doen en te kijken waar mijn interesses liggen. Hierdoor hoop ik gedurende de komende 2 jaar erachter te komen welke zorgorganisatie en functie het best bij mij past. Daarnaast hoop ik mijzelf zowel op professioneel als persoonlijk vlak verder te Ontwikkelen middels het ontwikkelingsprogramma van High Select om uiteindelijk meer te kunnen bijdragen aan de gezondheidszorg.

Afgeronde projecten

Project 1: Projectmedewerker Green Team bij IJsselheem

Project 2: Projectmedewerker bij de NVAVG bij Nederlandse vereniging artsen verstandelijk gehandicapten (NVAVG)

Voor haar tweede opdracht werkte Vera als projectmedewerker bij de Nederlandse Vereniging Artsen Verstandelijk Gehandicapten (NVAVG). De NVAVG is de beroepsvereniging van de artsen VG en telt zo’n 330 leden. De doelen van de NVAVG zijn om de kennis van de leden te bevorderen en de belangen te behartigen. Vera hield zich bij de NVAVG binnen het team Kwaliteit bezig met externe richtlijnontwikkeling. Ze hield overzicht en coördineerde externe richtlijn verzoeken en ondersteunde daarnaast de stuurgroep die zich bezig houdt met richtlijn ontwikkeling (SRO).

Daarnaast organiseerde Vera een webinar voor de leden van de NVAVG over richtlijnontwikkeling en pakte ze verschillende beleidstaken binnen de organisatie op.

Huidig project

Hier komt binnenkort meer over Vera haar huidige project.