Yasha Hankel

Yasha is een positief en energiek persoon die mensen in beweging brengt en zich graag verdiept in een probleem.
  • Studie BSc: Interdisciplinaire Sociale Wetenschappen
  • Studie MSc: Social, Health and Organizational Psychology
  • Geboren in 1996
  • Woont in Utrecht

Algemeen

Yasha heeft de master Social, Health & Organizational Psychology en bacehlor Interdisciplinaire Sociale Wetenschappen afgerond aan Universiteit Utrecht. Hierbij heeft ze een brede visie gecreëerd en geleerd om sociale problemen vanuit verschillende perspectieven te analyseren.

Het in contact zijn met mensen en stellen van kritische vragen is wat Yasha graag doet. Ook staat ze open om nieuwe kennis op te doen en zet ze zich voor de volle honderd procent in.

Aangezien ze altijd al geïnteresseerd was in de vraag wat mensen beweegt en hoe groepen zich ontwikkelen heeft ze gekozen om zichzelf te specialiseren in de master sociale psychologie. Mensen helpen is waar Yasha zich voor wilt inzetten, en heeft dat een tijdje gedaan door in de IT gebruikers te helpen. Juist deze ervaring heeft haar doen inzien dat alleen het helpen van gebruikers niet genoeg was, maar ze warm wordt van het bijdragen aan de zorg en welzijn van mensen. Hiermee had ze direct haar perfecte sector gevonden. Met dit Traineeship wil Yasha graag deze Passie voeden en zich verdiepen in de vraag in welke rol en functie ze zich zou willen Ontwikkelen.

Testimonial

Afgeronde projecten

Huidig project

Projectleider bij Zorgpension

Als projectleider houdt Yasha zich bezig met een project om de bedbezetting te verhogen. Hierbij stuurt ze een team aan van 16 medewerkers van verschillende Zorgpension locaties en organiseert ze een kick-off. Het team houdt zich bezig met verschillende onderwerpen en Yasha zal dit coördineren en de voortgang in de gaten houden. Hiernaast houdt Yasha zich ook bezig met het implementeren van “reablement” binnen de organisatie, waarbij er meer oog gecreëerd wordt voor de behoeften van cliënten bij het herstelproces en ontslag.