Trainee Yasha

Yasha Hankel

Yasha is een positief en energiek persoon die mensen in beweging brengt en zich graag verdiept in een probleem.
  • Studie BSc: Interdisciplinaire Sociale Wetenschappen
  • Studie MSc: Social, Health and Organizational Psychology
  • Geboren in 1996
  • Woont in Utrecht

Algemeen

Het in contact zijn met mensen en stellen van kritische vragen is wat Yasha graag doet. Ook staat ze open om nieuwe kennis op te doen en zet ze zich voor de volle honderd procent in.

Aangezien ze altijd al geïnteresseerd was in de vraag wat mensen beweegt en hoe groepen zich ontwikkelen heeft ze gekozen om zichzelf te specialiseren in de master sociale psychologie. Mensen helpen is waar Yasha zich voor wilt inzetten, en heeft dat een tijdje gedaan door in de IT gebruikers te helpen. Juist deze ervaring heeft haar doen inzien dat alleen het helpen van gebruikers niet genoeg was, maar ze warm wordt van het bijdragen aan de zorg en welzijn van mensen. Hiermee had ze direct haar perfecte sector gevonden. Met dit Traineeship wil Yasha graag deze Passie voeden en zich verdiepen in de vraag in welke rol en functie ze zich zou willen Ontwikkelen.

 

Testimonial

Afgeronde projecten

Project 1: Aanleveren van regiobeelden bij Zorgverzekeraars Nederland

Project 2: Projectleider bij Zorgpension

Project 3: Visietraject en nevenpartneronderzoek bij AMW-ML en CJG-ML

Voor het Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg en het Centrum voor Jeugd en Gezin heeft Yasha een nevenpartneronderzoek uitgevoerd. Ze heeft hiervoor een vragenlijst gemaakt, uitgezet en geanalyseerd. Ook heeft ze drie avonden lang rondetafelgesprekken gevoerd met medewerkers. Aan de hand van stellingen heeft ze medewerkers uitgedaagd om in dialoog te gaan met elkaar en zo heeft ze een beeld verkregen van wat er leeft in de organisatie en waar er in de praktijk nog winst te behalen viel. De verzamelde data heeft ze uitgewerkt in een verslag wat de koers van de organisatie bepaalt.

Project 4: Communicatiemedewerker en Projectleider Academy bij ANBOS

Huidig project

Project 5: Recruitment Trainee bij High Select