Ontdek het High Select Bier

Ambachtelijk en met Passie gebrouwen.
Benieuwd naar de link tussen bier brouwen en het beste Traineeship van Nederland aanbieden? Lees dan snel verder.

Teamuitje Sales

Voor onze jaarlijkse Sales-dag kozen we voor een activiteit in het kader van ontwikkeling. Net als in ons Traineeship vinden we het belangrijk om Openheid, gezelligheid en leren met elkaar te combineren. Het creëren van ons eigen High Select bier is niet alleen een gezellige en verbindende activiteit, maar geeft ons ook de mogelijkheid om iets nieuws te leren.

Bier brouwen gaat niet van de ene op de andere dag. Het is een proces van gisting, mixen van ingrediënten en geduld. Het einddoel van deze Sales-dag was vergistbare suikerwater, wat na vijf weken in het gistvat is veranderd in ons High Select bier.

Het brouwproces begint met het walsen van de mout, in een schrootmachine. Om de PH-waarde te verlagen, voegen we een glaasje melkzuur toe. Al vrij snel hebben we een soort ‘brintapapje’ gemaakt, waarvan de resten gevoerd worden aan de koeien die ook rondwandelen op de brouwerij. Na het koken wordt de hop toegevoegd. Dit voegt de bitterheid en aroma toe die zo kenmerkend zijn voor bier. Door onze toevoeging van kristalsuiker en passievrucht, heeft ons High Select bier een zoete, frisse smaak. Door dit gewaagde recept dragen wij met ons bier Kwaliteit, Lef en Passie uit.

Bekijk hoe leuk we het hadden

Passie en Ontwikkeling

Passie: Doordrenkt met de smaak van passievrucht, vertelt ons bier het verhaal van onze diepgewortelde passie waarmee wij ons inzetten voor de zorg.

Ontwikkeling: Net zoals ons bier voortkomt uit een voortdurend proces van verbetering en verfijning, streven wij naar persoonlijke en professionele ontwikkeling om zo het maximale uit onszelf te halen.

Kwaliteit, Openheid en Lef

Kwaliteit: Goed komt voor veel en daarom is elk flesje een belofte van onze kwaliteit.

Openheid: Het heldere karakter van ons bier staat voor open en eerlijke communicatie, waarmee wij b(r)ouwen aan een goede samenwerking.

Lef: Ons bier symboliseert ons lef om te experimenteren en unieke waarde toe te voegen aan de zorg.

Ben jij blij met de dienstverlening van High Select?

En gun je andere organisaties in de Zorg en Welzijn ook zo’n fantastische Trainee?
Dan waarderen wij het enorm als je een Google Review schrijft.

Aan het einde van het jaar kiezen we de leukste review uit en geven we een toffe verrassing.