Vandaag heeft Kayla Ho haar Traineeship bij High Select afgerond. Wat is die twee jaar snel gegaan!

Kayla wist al snel dat ze in de ouderenzorg wilde gaan werken. Het eerste project heeft Kayla uitgevoerd bij Magentazorg. Magentazorg biedt diverse vormen van zorg en begeleiding thuis, tijdelijke opvang, revalidatie-en herstelzorg en verpleeghuiszorg. Dit betreft voornamelijk voor ouderen met dementie.

Kayla is hier bezig geweest met het opzetten van een privacy awareness programma voor alle medewerkers (1500) van Magentazorg, met als doel om de bewustwording over privacy te vergroten. Hiervoor is ze langs verschillende locaties van Magentazorg en langs andere zorgorganisaties gegaan om te kijken hoe zij het privacy programma hebben ingericht. Op basis van die informatie heeft Kayla een advies uitgebracht en deze geïmplementeerd.

Daarnaast heeft Kayla bij de implementatie van een nieuw kwaliteitsregistersysteem ondersteund, heeft ze onderzoek gedaan naar de visie op persoonsgerichte zorg en heeft Kayla de inkoopvoorwaarden 2020 van de zorgverzekeraar en aanbesteding gemeentes in kaart gebracht.

Het tweede project was wederom een project van een jaar en gelukkig voor Kayla, weer bij een ouderenzorgorganisatie, namelijk bij Amstelring. Voor de afdeling Vastgoed is Kayla bezig geweest met ondersteuning van nieuwbouwprojecten. Ook is Kayla betrokken geweest bij het ontwikkelen van nieuwe zorgconcepten, het opstellen van een marketingplan en het herontwerpen van het roosteren binnen Amstelring.

Tijdens de Coronacrisis heeft Kayla geholpen om de locaties/kantoren Coronaproof te maken en heeft ze in de verpleeghuizen geholpen.

Lieve Kayla, wat heb je veel verschillende dingen gedaan binnen je projecten en wat heb je er veel geleerd! Bedankt voor de afgelopen twee jaar en heel veel succes in je nieuwe baan aan Staffunctionaris Bestuur Ondersteuning bij Nusantara!