Twee jaar geleden studeerde Chris af aan de Rijksuniversiteit Groningen. Met een mooi Master diploma in Arbeids- en Organisatiepsychologie en twee Bachelor diploma’s (Psychologie + Bedrijfskunde MER) op zak kon Chris nog alle kanten op. Fijn zo’n brede opleiding, maar wat wordt je vervolgstap?

December 2018 startte Chris als Trainee bij High Select met het Traineeship. Zijn eerste project voerde hij uit bij MindUp. MindUp is onderdeel van GGZ Friesland en begeleidt mensen met een psychiatrische stoornis of psychosociale problematiek. Chris was Adviseur op het thema ‘Zelfstandig Wonen’. Chris heeft een kwalitatief onderzoek uitgevoerd. De onderzoeksvraag was: “Op welke manier kan het huidige proces achter begeleiding bij zelfstandig wonen beter worden ingericht?”. Chris heeft bij dit onderzoek rekening gehouden met de eisen vanuit verschillende gemeenten, het efficiënt inzetten van personeel en het kostendekkend kunnen werken.

Na afronding van zijn onderzoek startte Chris als Junior Beleidsadviseur bij KwadrantGroep in Drachten. Hier werd hij verantwoordelijk voor de strategieontwikkeling van twee klantdomeinen ‘Zorg Thuis’ (Wijkverpleging) en ‘Tijdelijk bij ons’ (Geriatrische Revalidatie, Eerstelijnsverblijf en respijtzorg). Ook heeft hij bijgedragen aan de strategieontwikkeling van het KwadrantGroep behandelteam. Chris heeft voor de verschillende strategie ontwikkeltrajecten diverse workshops georganiseerd met als doel om uiteindelijk tot een gezamenlijke organisatiestrategie te komen.

Daarnaast heeft Chris KwadrantCafé-sessies georganiseerd om bij de medewerkers op te halen waar ze tegenaan liepen en of zij uitdagingen voor de toekomst zagen.

Verder is Chris betrokken bij projecten op het gebied van zorgtechnologie waar hij de subsidieaanvraag heeft opgepakt en bijdraagt aan de implementatie en opschaling van automatische medicijndispensers, beeldbellen, personenalarmering en de digitale deurtoegang. Ook ondersteunt en adviseert Chris het team zorgverkoop in de onderhandelingen met de zorgverzekeraars.

Chris heeft zijn tweejarig Traineeship deze maand afgerond en vervolgt zijn weg bij KwadrantGroep. Gelukkig blijft Chris als Alumni in het High Select netwerk aan ons verbonden!

Chris, we wensen je heel veel succes en plezier bij KwadrantGroep. En dank voor de afgelopen twee jaar!

We spreken elkaar snel weer!

High Select biedt jonge academici de mogelijkheid om vanuit een Traineeship gedurende twee jaar brede kennis en ervaring op te doen binnen de zorgsector. Tegelijkertijd biedt High Select organisaties en instellingen binnen de zorgsector de mogelijkheid om voor specifieke projecten medewerkers op tijdelijke basis aan te trekken met elders in de sector opgedane relevante kennis en ervaring.