Eindejaarsgeschenk 2023 gaat naar SKOV

Sinds een paar jaar geven we onze (netwerk)partners en opdrachtgevers geen fles wijn meer als eindejaarsgeschenk. We geven hen wat mooiers: een schenking van € 2500,- aan een goed doel. Dit goede doel kiezen we samen met de High Select familie  uit. De schenking geeft een boost aan het goede doel. Ook voelt het voor High Select en haar partners goed om een goed doel verder te kunnen helpen. Alle reden om deze jonge traditie voort te zetten. Dit jaar ging onze schenking naar Stichting Kinderoncologische Vakantiekampen, oftewel “SKOV”.

Gewoon weer even kind zijn

SKOV werkt al sinds 1986 aan hun missie: een glimlach op het gezicht van zieke kinderen toveren en een lichtpuntje zijn voor hun ouders en verzorgers. Met vijf jaarlijkse vakantiekampen en een gezellige familiedag creëert SKOV een ontsnapping uit ziekenhuiszorgen en lastige gesprekken. Onder de vleugels van ervaren vrijwilligers en een zorgzaam medisch team mogen kinderen in elk stadium van behandeling genieten en plezier maken met leeftijdsgenootjes.

De toegewijde groep vrijwilligers start een jaar van te voren met de voorbereidingen van de kampen ZiezoZomerZooi, Zomerzotheid, Herfstherrie, ZuiderZeeVaart en Winterkolder. De kinderen kunnen dankzij gulle sponsoren altijd kosteloos mee.

Wil jij SKOV helpen?

Dat kan! Ga naar www.skov.nl en kijk wat jij kunt doen!