Esther de Bruin

Afgelopen jaar heeft Esther het tweejarig Traineeship bij High Select afgerond. In deze twee jaar heeft Esther diverse succesvolle en leerzame projecten uitgevoerd bij het Cosis Expertise Centrum, Noorderbreedte en Treant Zorggroep.

Esther kijkt terug op twee leuke en leerzame jaren, waarin ze zowel op persoonlijk en professioneel vlak ontzettend is gegroeid en heeft mogen ontdekken waar ze energie van krijgt.

Een korte terugblik:

Project 1: Stafmedewerker bij Cosis


In oktober 2018 begon Esther als stafmedewerker bij het Cosis Expertisecentrum (CEC). In deze rol bood ze ondersteuning aan het management en adviseerde ze deze ten aanzien van de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van operationeel en tactisch beleid. Taken die hierbij hoorden waren onder andere het coördineren van en deelnemen aan projecten zoals ‘de borging van het opleidingsplan’, het verbeteren van de inwerkprogramma’s’ en ‘het optimaliseren van diagnostisch onderzoek’), communicatie met de medewerkers, het verbeteren van processen binnen de afdeling, bewaken van de voortgang van projecten en het (mede) opstellen van jaarplannen.

Project 2: Projectmedewerker bij Noorderbreedte


Daarna volgde er een stap naar Noorderbreedte als projectmedewerker. Hier is zij betrokken geweest bij de start van het Serviceteam; een nieuw team dat tot doel had de (zelfsturende) zorgteams maximaal te ontzorgen, zodat zij zich volledig konden richten op de zorg voor cliënten. Ze voerde de laatste voorbereidende werkzaamheden uit, voorafgaand aan de start in januari 2020. Denk hierbij aan de inrichting van het systeem waar het serviceteam de binnenkomende meldingen in registreert en het uitwerken van afspraken met diverse partijen. Tevens is ze onderdeel van het serviceteam geweest en bood ze in die rol ondersteuning aan de zorgteams.

Project 3: Projectmedewerker bij Treant Zorggroep


Als projectmedewerker op de afdelingen EHH/CCU en Cardiologie van het Scheper Ziekenhuis (Treant Zorggroep) bood Esther ondersteuning bij verschillende projecten gericht op het aantrekken en binden & boeien van (nieuwe) medewerkers. Daarnaast was ze betrokken bij activiteiten die gericht zijn op het verbeteren van de kwaliteit & veiligheid van de zorg.

Na haar Traineeship is Esther in dienst getreden bij Treant Zorggroep in de rol van Projectmedewerker. Esther, we wensen je ontzettend veel plezier bij Treant Zorggroep en danken je voor de twee gezellige jaren. Welkom als Alumnus!

/ Esther de Bruin

MSc International Business & Management
BSc Bedrijfskunde

Groet,
Je collega’s van High Select

High Select biedt jonge academici de mogelijkheid om vanuit een Traineeship gedurende twee jaar brede kennis en ervaring op te doen binnen de zorgsector. Tegelijkertijd biedt High Select organisaties en instellingen binnen de zorgsector de mogelijkheid om voor specifieke projecten medewerkers op tijdelijke basis aan te trekken met elders in de sector opgedane relevante kennis en ervaring.

Heb je interesse in meer succesverhalen van onze Trainees? Bekijk ook deze blogsblog Laurablog Marit of blog Jonatham.

Project bij CosisProject bij NoorderbreedteProject bij Treant zorggroep