De rode dopper
Elke Trainee die bij ons in dienst treedt ontvangt een welkomstpakket. Naast informatie over de organisatie ontvangt elke Trainee een rode High Select dopper. We stimuleren onze Trainees deze dopper te gebruiken door er bij iedere bijeenkomst op te wijzen en er naar te vragen. Hier wordt veel gehoor aan gegeven en de Trainees maken dan ook graag gebruik van deze fles. Ze gebruiken de doppers tijdens onze trainingsweekenden, inspiratiesessies en bij sociale activiteiten, zoals de teambuildingsdag. Plastic waterflessen of bekertjes laten we bij deze activiteiten al jaren achterwege.

De Trainees nemen de doppers ook veel mee naar de Opdrachtgever waar zij voor werken. Op dit moment werken onze Trainees bij verschillende organisaties in en rond de zorg en welzijn. De rode dopper valt erg op tijdens vergaderingen en wanneer men langs een bureau van de Trainee loopt. Zo hopen wij andere organisaties aan te moedigen van de wegwerpflesjes af te stappen en gepersonaliseerde doppers aan hun werknemers aan te bieden. Hoe meer organisaties van de wegwerpwaterflessen afstappen, hoe sneller wij het tij keren in de strijd tegen plasticvervuiling.

High Select verduurzaamt
Verduurzaming is een onderdeel van onze organisatie. Al ruim drie jaar maken we gebruik van de doppers, waardoor we al druk bezig waren met het verbannen van de wegwerpflessen. Een onderdeel worden van de Dopper Wave is daardoor een natuurlijke vervolgstap.

Afgelopen jaar zijn we ook als organisatie verhuisd van een gedeeld kantoor naar ons eigen pand, aan de Hogebrinkerweg 8 in Hoevelaken. Dit heeft ervoor gezorgd dat we ons eigen pand konden inrichten zoals wij dat wilden. De verdere verduurzaming van onze organisatie hebben we zo nog meer in eigen hand. Ons kantoor is duidelijk ingericht om GFT, plastic en papier te scheiden. Onze volgende stap is het laten plaatsen van zonnepanelen, februari 2021 is het zo ver!

Wil je ook als organisatie verduurzamen? Sluit je aan bij de Dopper Wave en draag je steentje bij in de strijd tegen plasticvervuiling. Kijk voor meer informatie op dopper.com.

High Select biedt starters op de arbeidsmarkt de mogelijkheid om vanuit een Traineeship gedurende twee jaar brede kennis en ervaring op te doen binnen de zorgsector. Tegelijkertijd biedt High Select organisaties en instellingen binnen de zorgsector de mogelijkheid om voor specifieke projecten medewerkers op tijdelijke basis aan te trekken met elders in de sector opgedane relevante kennis en ervaring.