High Select zal, net als in 2020, ook in 2021 aanwezig zijn bij de SHARE Health Business Week! Hier zullen wij een gave workshop verzorgen en gaan wij daarnaast studenten beter leren kennen tijdens speeddate-sessies! Wij kijken ernaar uit!

Van 22 februari tot en met 5 maart zal de Health Business week van SHARE Rotterdam weer plaatsvinden. Deze week is de grootste gezondheidszorg gerelateerde business week van Nederland en High Select is er in 2021 wederom bij!

Vorig jaar waren Luuk van de Braak en Esther Snoek van de HR-afdeling aanwezig om een workshop te organiseren voor de studenten van de Erasmus Universiteit. Esther Snoek en Ruben Timmerman hebben aansluitend speeddates gehouden met studenten die interesse in High Select en ons High Select Traineeship Zorg hadden. Van beide kanten werd het als een groot succes ervaren en een aantal studenten die wij destijds gesproken hebben, zijn in die opvolgende maanden via ons High Select Traineeship op een uitdagend Project gestart als Trainee!

Ook tijdens de SHARE Health Business week 2021 zal High Select aanwezig zijn, die ditmaal digitaal ingestoken zal worden. Dit vraagt van beide kanten flexibiliteit, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat we samen de workshop en de speeddates, waaraan High Select wederom zal meedoen, tot een succes gaan maken in deze uitdagende tijden!

Benieuwd hoe de afgelopen editie van de SHARE Health Business week eruit zag? Klik hier voor de aftermovie van de Health Business Week 2020.

Wil je niet wachten tot eind februari? Solliciteer dan nu en laten we kennismaken. Wellicht start jij dan binnenkort met de Traineeship zorg!

High Select biedt jonge academici de mogelijkheid om vanuit een Traineeship gedurende twee jaar brede kennis en ervaring op te doen binnen de zorgsector. Tegelijkertijd biedt High Select organisaties en instellingen binnen de zorgsector de mogelijkheid om voor specifieke projecten medewerkers op tijdelijke basis aan te trekken met elders in de sector opgedane relevante kennis en ervaring.

Heb je interesse in meer succesverhalen van onze Trainees? Bekijk ook deze blogs: blog Chris, blog Arnike of blog Esther.