Ontdekken of een Traineeship iets voor jou is?

We snappen dat je nog niet zo goed weet wat je wilt na je studie en dat je wilt oriënteren. Daarom staan we voor je klaar om al je vragen te beantwoorden onder het genot van een (virtuele) kop koffie. Geheel vrijblijvend en je bent niks verplicht. Samen kijken we naar wie je bent, wat je tof lijkt en of het Traineeship daarbij past. Na het gesprek ben jij een stap dichterbij je keuze. 

Voorbeelden van vragen die we horen tijdens deze gesprekken:

  • Wat doet High Select precies?
  • Ik wil mezelf ontwikkelen tot professional. Wat bieden jullie om mij daarbij te helpen?
  • Er zijn zoveel traineeships. Wat maakt jullie anders dan de rest?

Nieuwsgierig geworden? Plan dan meteen een koffiegesprek met een van onze recruiters en dan spreken we elkaar snel!

Trainee Yasha

Yasha Hankel

Recruiter Sanne

Sanne van Domselaar

Traineeship in de Zorg en Welzijn

High Select biedt je de kans om erachter te komen in welk segment en op welke positie jij floreert. Werk mee of voer een project uit op een afdeling in de richting van beleid, HRM, financiën, marketing, communicatie, Kwaliteit, bestuursondersteuning of wet- en regelgeving. Ontdek zo waar jij je talenten in kunt zetten en waar jouw interesses liggen!

Wij staan voor:

De dagplanning van een Trainee

Je beantwoordt je mails en bereid je voor op het meelopen met de verpleegkundigen in het ziekenhuis. Je kijkt nog eens kritisch naar de vragenlijst die je gaat gebruiken en print deze uit.

Je loopt mee met verpleegkundigen en stelt vragen over hoe ze omgaan met schoonmaak en desinfectie. Dit is nuttig voor het project waarvoor je een animatie gaat ontwikkelen over schoonmaak en desinfectie in de zorg.

Tijd voor lunch met je team!

Je verwerkt de informatie die je hebt verzameld tijdens het meelopen.

Je bereidt je voor op de meeting die jij vanmiddag gaat voorzitten. Deze meeting gaat over een nieuw project over handhygiëne in verpleeghuizen. Je zorgt dat het werkdocument voor de meeting helemaal op orde is, en maakt voor jezelf duidelijk wat je wilt bespreken.

Je leidt de meeting en verwerkt daarna de informatie die je hebt opgehaald. Je zit weer vol energie om aan de slag te gaan met de volgende stappen van het project!