Start je Traineeship nu!

Is de zorgsector misschien iets voor jou? Wil jij graag een bijdrage leveren aan goede zorg? Het Traineeship Zorg van High Select is ontwikkeld voor jonge, getalenteerde academici, zoals jij. Als Trainee ga je aan de slag bij diverse zorgorganisaties en word je door ons gecoacht en opgeleid, zodat jij een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de zorg. Projecten voer je uit op het gebied van strategie, advies, beleid, management en projectmanagement. Tijdens het tweejarige Traineeship Zorg voer je gemiddeld vier Projecten uit bij diverse organisaties zoals ziekenhuizen, verslavings-, jeugd- en ouderenzorg, de GGD en de GGZ. Een ontwikkelprogramma wat zich richt op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van trainingen, workshops en inspiratiesessies. Een eigen coach, een traineebegeleider en een projectbegeleider. De ideale kickstart van je carrière.

Ben je nieuwsgierig? Plan hieronder dan een koffiegesprek met Harriët, Asli of Marijn en dan spreken we elkaar hopelijk snel!

Asli Koyuncu

Corporate Recruiter

Koffie met Asli?
Maak hier een afspraak!

Marijn Mallant

Recruiter

Koffie met Marijn?
Maak hier een afspraak!

Kautar el Hamouchi

Recruiter

Koffie met Kautar?
Maak hier een afspraak!

Traineeship in de Zorg en Welzijn

High Select biedt je de kans om erachter te komen in welk segment en op welke positie jij floreert. Werk mee of voer een project uit op een afdeling in de richting van beleid, HRM, financiën, marketing, communicatie, Kwaliteit, bestuursondersteuning of wet- en regelgeving. Ontdek zo waar jij je talenten in kunt zetten en waar jouw interesses liggen!

Wij staan voor:

De dagplanning van een Trainee

Je beantwoordt je mails en bereid je voor op het meelopen met de verpleegkundigen in het ziekenhuis. Je kijkt nog eens kritisch naar de vragenlijst die je gaat gebruiken en print deze uit.

Je loopt mee met verpleegkundigen en stelt vragen over hoe ze omgaan met schoonmaak en desinfectie. Dit is nuttig voor het project waarvoor je een animatie gaat ontwikkelen over schoonmaak en desinfectie in de zorg.

Tijd voor lunch met je team!

Je verwerkt de informatie die je hebt verzameld tijdens het meelopen.

Je bereidt je voor op de meeting die jij vanmiddag gaat voorzitten. Deze meeting gaat over een nieuw project over handhygiëne in verpleeghuizen. Je zorgt dat het werkdocument voor de meeting helemaal op orde is, en maakt voor jezelf duidelijk wat je wilt bespreken.

Je leidt de meeting en verwerkt daarna de informatie die je hebt opgehaald. Je zit weer vol energie om aan de slag te gaan met de volgende stappen van het project!

Vacatures hoofdkantoor

Wil je ook onderdeel worden van de High Select-familie en bijdagen aan het beste Traineeship voor de Zorg & Welzijn?

Je gaat aan de slag in een team met gepassioneerde medewerkers die gaan voor de hoogste kwaliteit. Onze organisatie is open en heeft de warmte van een familiebedrijf. Zo is ons kantoorpand ook ingericht! We hebben een open haard, een biertap en een heerlijke loungebank om op te kunnen overleggen. Genoeg momentjes om dus tijdens werktijd ook te ontspannen.