Gemotiveerd toptalent voor uw goede doel

Heeft u behoefte aan een frisse blik in uw organisatie? Of heeft u (snel) een goede professional nodig voor een project of ter vervanging van een medewerker die tijdelijk afwezig is? Dan biedt een Trainee van High Select de oplossing. High Select is al ruim 20 jaar actief in de Sector Zorg en Welzijn en sluit goed aan bij Goede Doelen Nederland.

De jonge academici zijn hoog opgeleid, gemotiveerd, ambitieus en hebben een Passie voor maatschappelijke vraagstukken. Ze zijn nieuwsgierig, hebben Lef en stellen vragen als ‘waarom, hoe en wie’. Hun achtergronden zijn divers, maar zijn allemaal academisch geschoold. Wij begeleiden, Ontwikkelen en trainen hen tijdens het Traineeship. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de Trainee direct waarde toevoegt aan uw organisatie. U kunt een Trainee inzetten voor een tijdelijke opdracht. Deze opdrachten variëren van 4 maanden tot 12 maanden.

Met een Passie en ambitie voor maatschappelijke vraagstukken willen de Trainees tijdelijk hun kennis en kunde inzetten voor Goede Doelen organisaties. Zo zijn er al Trainees werkzaam geweest of zijn nog werkzaam bij Goede Doelen, zoals Fonds Slachtofferhulp, Bartiméus en Nierstichting Nederland. Zij bieden ondersteuning op het gebied van communicatie, onderzoeksbeleid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook wordt er een marktplan opgesteld waarbij vraag en aanbod zijn onderzocht.

Voor een Goed Doel zit de meerwaarde in de tijdelijke inzet van een hoogopgeleide en gemotiveerde Trainee op verschillende vlakken binnen de organisatie. Tevens dat leden zich kunnen aansluiten bij het netwerk van High Select.

Alle voordelen op een rij:
/ Frisse blik binnen de organisatie
/ Flexibiliteit
/ Tijdelijke ondersteuning
/ Aansluiting netwerk
/ Aantrekkelijke tarieven

Heeft u specifieke wensen?  Bekijk de mogelijkheden voor uw organisatie of maak een afspraak met ons.

/ Wij voegen waarde toe