Organisatietalent op maat

Wij zorgen voor waardevolle verbindingen tussen zorg en talent. High Select biedt sinds 2002 verschillende Traineeships aan voor jonge, getalenteerde academici, specifiek voor de sector zorg & welzijn. Inmiddels kunnen wij ons specialist op het gebied van talentontwikkeling noemen. Dit komt door ons uitgebreide en met het keurmerk Nationaal Talentontwikkeling bekroonde Traineeship, bestaande uit onder andere trainingsweekenden, inspiratiesessies, intervisie-bijeenkomsten, e-assessments en intensieve traineebegeleiding & coaching.

Een Traineeship van High Select voegt waarde toe aan zowel de Trainee als aan het project van de organisatie. De inzet van een Trainee van High Select kan op alle projecten van niet-patiënt gerelateerde aard. Onze Trainees zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn allen flexibel, communicatief vaardig, resultaatgericht, initiatiefrijk, nieuwsgierig, hebben Lef, een gezonde dosis doorzettingsvermogen en stellen vragen als ‘waarom, hoe en wie’. Hun achtergronden zijn divers, maar al onze Trainees zijn academisch geschoold en hebben een Passie om waarde toe te voegen aan zorg- en welzijnsorganisaties.

Overweeg je tijdelijk personeel in te zetten voor een project of piekperiode binnen jouw organisatie? Dit kan een slimme oplossing zijn om snel extra capaciteit en expertise in huis te halen. Ontdek hoe het inzetten van tijdelijk personeel jouw organisatie kan versterken. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies over het vinden van de juiste tijdelijke medewerkers.

Zorg & Welzijn Traineeship

In het reguliere Traineeship Zorg & Welzijn is de Trainee bij High Select in dienst. De Trainee voert in twee jaar diverse projecten uit bij verschillende zorg- en welzijnsorganisaties.

Maatwerk Traineeship

Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om, in samenspraak met ons, een eigen invulling te geven aan een Traineeship. De inhoud van dit programma wordt dan gezamenlijk bepaald.

Onze keurmerken