In het Integraal Zorgakkoord maken de partijen afspraken over passende zorg en het behouden van de Kwaliteit, de toegankelijkheid en betaalbaarheid van de zorg in Nederland. Na de publicatie en het ondertekenen van het Integraal Zorgakkoord (IZA) is de werkagenda binnen de zorg voor de komende vier jaar bekend. Het is nu aan de zorgorganisaties om de doelstellingen binnen het IZA om te zetten in realistische plannen en deze vervolgens te implementeren. Dit is een lastige en tijdrovende taak. Onze Trainees kunnen organisaties hierbij ondersteunen door mee te schrijven aan deze plannen en de implementatie te begeleiden.

Meer Tijd voor de Patiënt

Tim Roefs werkt bij Zorggroep Haringvliet, dit is een regionale huisartsenorganisatie. Hij werkt momenteel aan de implementatie van ‘Meer Tijd voor de Patiënt’ bij zijn opdracht binnen het Traineeship. Het concept gaat uit van de gedachte dat een langere consult tijd ertoe leidt dat de kern van de zorgvraag van de patiënt sneller en beter naar voren komt.We hebben enkele vragen aan hem gesteld over zijn werkzaamheden. Op deze manier bieden we een blik in de toegevoegde waarde van een Trainee. Lees het hele artikel via onderstaande link.

Tim Roefs – Meer tijd voor de patiënt

Heb je interesse in meer succesverhalen van onze Trainees?

Bekijk ook deze blogs:  Emmy Wolfswinkel over het maatschappelijk betrokken Traineeship bij High SelectIris Leijzers Vis over het Trainingsweekend bij High Select of Lizan Westenbrink over solliciteren bij High Select