Preventie: voorkomen is beter dan genezen

De prijs van voeding is een belangrijke factor bij het maken van voedingskeuzes. Door middel van prijsregulatie kan de overheid mensen sturen naar gezonde opties. Dit heeft zich al bewezen in diverse Europese landen met de suikertaks. Het terugdringen van het aantal mensen met overgewicht is urgenter dan ooit, maar het kabinet laat doorschemeren dat de btw-vrijstelling op groente en fruit niet wordt doorgezet. Een gemiste kans, want voorkomen is beter dan genezen.

Lees het hele artikel van Just van den Brekel via onderstaande link.

Just van den Brekel – Voorkomen is beter dan genezen

/ Just van den Brekel

BSc Rechtsgeleerdheid
MSc Gezondheidsrecht MSc Conflicthantering, Rechtspraak en Mediation

High Select biedt jonge academici de mogelijkheid om vanuit een Traineeship gedurende twee jaar brede kennis en ervaring op te doen binnen de zorgsector. Tegelijkertijd biedt High Select organisaties en instellingen binnen de zorgsector de mogelijkheid om voor specifieke projecten medewerkers op tijdelijke basis aan te trekken met elders in de sector opgedane relevante kennis en ervaring.

Heb je interesse in meer succesverhalen van onze Trainees?

Bekijk ook deze blogs: Nicky Oosterbaan over Workshop “Voorbij de WVTTK”, Iris Caron over Coaching bij mijn Traineeship zorg en welzijn en Jochem Herst over nieuwe vaardigheden leren.